Ouderraad

Door hun kinderen aan de school toe te vertrouwen, verwerven de ouders automatisch inspraak in de organisatie en de werking van de school.
De ouders worden vertegenwoordigd door de ouderraad.
De ouderraad wordt geleid door een dagelijks bestuur, dat de formele contacten met de school onderhoudt.
Daarnaast staat het elke ouder vrij om met leerkrachten en directie vragen en problemen te bespreken op school- of kindniveau.

Indien U ons team wil komen versterken kan U zich aanmelden tijdens een van de volgende vergaderingen:

Vergaderdata :

Eerste vergadering 19 september om 20 u.

Ouders en leerlingen mogen ons steeds aanspreken als ze met een probleem zitten in verband met de school.

Iedereen die zich geroepen voelt om lid te worden van de ouderraad of een handje wil toesteken, is welkom!